ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Ψάχνετε φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης;

Παραγγείλτε πετρέλαιο θέρμανσης στην καλύτερη τιμή και με την εγγύηση της Shell!

Πετρέλαιο θέρμανσης MrOil Advertisement

Δημαρχείο
Πρόληψη πυρκαγιών Εκτύπωση E-mail
28.07.09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ»

 

xera_horta.jpgΠαρακαλούνται οι ιδιοκτήτες οικοπέδων να προβούν στον άμεσο καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους, από τα ξερά χόρτα, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς. Η πρόληψη των πυρκαγιών αποτελεί πράξη ευθύνης όλων απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και στο περιβάλλον.


Κεντρική Διοίκηση, Αυτοδιοίκηση και Πολίτες, πρέπει να πράξουμε το καθήκον μας, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα.


Εξ άλλου παράλειψη καθαρισμού των ιδιοκτησιών, διώκεται ποινικά. Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. Π.Δ. 4 ΦΕΚ 724τ.β’/22-12-1987 (άρθρο 1), οι ιδιοκτήτες ή με οποιοδήποτε τρόπο εκμεταλλευτές οικοπέδων και λοιπών ακαλύπτων χώρων που βρίσκονται μέσα σε κατοικημένες περιοχές ή κοντά σε αυτές, υποχρεούνται στην αποψίλωση αυτών από τα ξερά χόρτα και στην απομάκρυνση τυχόν εύφλεκτων υλικών που βρίσκονται μέσα σε αυτά, για αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς.

 

Οι παραβάτες τιμωρούνται σύμφωνα με τις Διατάξεις του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα.

 

Ο Δήμαρχος
Αβραάμ Πασιπουλαρίδης

Τελευταία ανανέωση ( 28.07.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απαγόρευση κλάδευσης δέντρων Εκτύπωση E-mail
16.06.09

Ο Δήμος Δροσιάς ενημερώνει τους δημότες ότι απαγορεύεται αυστηρά η κλάδευση πεύκων και δένδρων και η τοποθέτηση κλαδιών και χόρτων σε κοινόχρηστους χώρους τη θερινή περίοδο, ήτοι από: 15 Ιουνίου μέχρι και 31 Σεπτεμβρίου 2009 προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς. Η συμμόρφωση και βοήθεια όλων είναι απαραίτητη.

Τελευταία ανανέωση ( 20.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποστολή επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας Εκτύπωση E-mail
15.01.09

Ο Δήμος Δροσιάς σε συνεργασία με την Τοπική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) με αφορμή τα τραγικά γεγονότα που αυτές τις μέρες διαδραματίζονται στη λωρίδα της Γάζας, θέλοντας να συμπαρασταθούν ενεργά στον Παλαιστινιακό λαό, οργανώνουν την αποστολή επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας συγκεντρώνοντας τρόφιμα (ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, γάλα κονσερβοποιημένο)- φάρμακα (αντιβιοτικά, αντιπυρετικά, αντιδιαρροϊκά, αντιβηχικά)- αναλώσιμα (γάζες, επιδέσμους, σύριγγες, βελόνες, παιδικές πάνες μιας χρήσης).

 

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι που έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν, να παραδώσουν στο Δημοτικό Κατάστημα στον Αντιδήμαρχο κ.Κων/νο Καραγιάννη, καθημερινώς τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ότι προαιρούνται από τα ανωτέρω.

Τελευταία ανανέωση ( 15.01.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκπαίδευση φοιτητών στις τεχνολογίες Εκτύπωση E-mail
06.08.08
Εκπαίδευση φοιτητών για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στις τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνίας. (ΤΠΕ)   

 

Γενική περιγραφή έργου  

Αφορά την εκπαίδευση και πιστοποίηση για την εξοικείωση στις Τεχνολογίες Πληροφορίας και επικοινωνίας σε βασικό ,προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο των φοιτητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας (AEITEI) με τις εισαγωγικές εξετάσεις σε εθνικό επίπεδο τα έτη 2005-2006-2007. Η δράση συγχρηματοδοτείται κατά 20% από εθνικούς πόρους και κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας

 

Ωφελούμενοι της επιχορήγησης
Κατηγορίας Α: φοιτητές που εισήχθησαν και εγγράφηκαν με τις εισαγωγικές εξετάσεις σε εθνικό επίπεδο των ετών 2005 - 2006 και 2007 στα αντίστοιχα τμήματα ή σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.
Κατηγορίας Β: φοιτητές για το σύνολο των πρωτοετών φοιτητών των ετών2005-2006 και 2007 που εμπίπτουν στην ειδική κατηγορία "Πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες" και έχουν εγγραφεί σε τμήματα ή σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.

 

ImageΠρογράμματα Εκπαίδευσης
Τα προγράμματα που προσφέρονται είναι τα εξής:
  • MS OFFICE START (windows-word-excel-power point-internet-access)
  • MS OFFICE  EXPERT (word-excel-power point-access)
  • AUTOCAD
  • PHOTOSHOP
  • WEB DESIGN
 Η εκπαίδευση θα διαρκεί τουλάχιστον 40 ώρες για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με διαλέξεις – εργαστήρια και θα συνοδεύεται απαραίτητα από πιστοποίηση που θα χορηγείται από τον Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ACTA. Το ύψος της επιχορήγησης ανέρχεται στο 90% της δαπάνης με μέγιστο ποσό 600€ για τους δικαιούχους φοιτητές της κατηγορίας Α και 1200€ για τους δικαιούχους φοιτητές της κατηγορίας ΒΟι φοιτητές καταβάλλουν μόνο τη δική τους  συμμετοχή στον φορέα εκπαίδευσης (10%)

 

Για περισσότερες πληροφορίες 
Κος Θρακιώτης: τηλ 210 8143049 ή 6972241172

 

ImageImage

ImageImageImage 

Τελευταία ανανέωση ( 06.08.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Advertisement