ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Ψάχνετε φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης;

Παραγγείλτε πετρέλαιο θέρμανσης στην καλύτερη τιμή και με την εγγύηση της Shell!

Πετρέλαιο θέρμανσης MrOil Advertisement

Δημαρχείο
Οικονομικό πετρέλαιο θέρμανσης στα βόρεια προάστια Εκτύπωση E-mail
13.11.10

Κάθε χειμώνα στη Δροσιά, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο και τις γύρω περιοχές Άνοιξη, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα, χρειαζόμαστε φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης για να ζεσταθούμε. Το καλοριφέρ είναι το βασικό μέσο το οποίο μπορεί να προσφέρει τη ζεστασιά που έχουμε ανάγκη στο σπίτι μας.

 

Τελευταία ανανέωση ( 27.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το τζάκι σας χρειαζεται καθαρισμό καμινάδας; Εκτύπωση E-mail
23.01.12
Σχεδόν όλοι έχουμε στο σπίτι μας τζάκι. Ειδικά στη Δροσιά, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο και τις γύρω περιοχές Άνοιξη, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα καίει ασταμάτητα όλο τον χειμώνα. Η καμινάδα του τζακιού μας όμως μήπως χρειάζεται καθαρισμό;
Τελευταία ανανέωση ( 13.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οριστική λύση στην αντιμετώπιση υγρασίας Εκτύπωση E-mail
16.03.12
Τα προβλήματα υγρασίας ταλαιπωρούν πολλούς ιδιοκτήτες στην περιοχή των Βορείων Προαστίων. Συχνά παρουσιάζονται προβλήματα θερμομόνωσης στους τοίχους, προβλήματα υγρομόνωσης στην ταράτσα ή την κεραμοσκεπή. Μονώσεις, στεγανοποιήσεις, θερμομονώσεις στη Δροσιά.
Τελευταία ανανέωση ( 13.11.15 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (WiFi) Εκτύπωση E-mail
21.08.10

Όπως είχε ανακοινωθεί, ο Δήμος Δροσιάς προσφέρει πλέον τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να έχουν δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (WiFi) στην περιοχή της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως (κεντρική πλατεία) από Hotspot που έχει  εγκαταστήσει στο χώρο του ΚΕΠ. Όσοι θέλουν λοιπόν να συνδεθούν και να πλοηγηθούν στο ιντερνετ δωρεάν, μπορούν να φέρουν το φορητό υπολογιστή τους (με δυνατότητα σύνδεσης WiFi) ή το κινητό τηλέφωνο ικανό να συνδεθεί με αυτό τον τρόπο (iphone, wi-fi cell phone) και να επιλέξουν τη σύνδεση που ονομάζεται "Drosia". Θα συνδεθούν άμεσα και χωρίς τη χρήση κωδικού.

Αν υπάρξει ανταπόκριση από το κοινό για τη χρήση της συγκεκριμένης δωρεάν υπηρεσίας προς τους πολίτες, ο Δήμος μας έχει σκοπό να επεκτείνει την εκγατάστασή της και σε άλλα σημεία της περιοχής.

Τελευταία ανανέωση ( 21.08.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 Επόμ. > Τελευταία >>

Advertisement