ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Ψάχνετε φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης;

Παραγγείλτε πετρέλαιο θέρμανσης στην καλύτερη τιμή και με την εγγύηση της Shell!

Πετρέλαιο θέρμανσης MrOil Advertisement

Άθληση
Αθλητικός Σύλλογος "Νίκη Δροσιάς" Εκτύπωση E-mail
01.03.08

Ο Αθλητικός Σύλλογος Δροσιάς «Νίκη» δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημιών του, συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση με μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

 

Θεωρώντας ότι το μέλλον γράφεται από τους νέους, η Νίκη Δροσιάς ρίχνει όλο το βάρος στα τμήματα υποδομής και απευθύνει Γενικό Προσκλητήριο στη νεολαία της περιοχής. Σε όλα ανεξαιρέτως τα τμήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος) κάθε ηλικίας, η μηνιαία συνδρομή είναι μόλις 20 ευρώ, ενώ για το τένις είναι 30 ευρώ για τους ανήλικους και 40 ευρώ για τους ενήλικες. Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και σε καμιά περίπτωση εμπόριο. Οι ελάχιστες συνδρομές προορίζονται για τους μισθούς των προπονητών και τα λειτουργικά έξοδα μόνον.

 


Ξενοδοχεία;
Βρες & σύγκρινε ξενοδοχεία εύκολα με τη νούμερο #1 μηχανή αναζήτησης της trivago.gr και εξοικονόμησε έως 78%!Οι προπονήσεις των τμημάτων ποδοσφαίρου, στίβου και τένις γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς, στο Κόκκινο Χωράφι , σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, όλο πράσινο. Το γήπεδο ποδοσφαίρου διαθέτει πλαστικό χορτοτάπητα τελευταίας γενιάς (ό, τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή) και ηλεκτροφωτισμό. Δεκτά γίνονται παιδιά ηλικίας από 4 έως 16 ετών.

 

Οι προπονήσεις των τμημάτων μπάσκετ γίνονται στο σκεπαστό του Γυμνασίου- Λυκείου Δροσιάς και στο Κλειστό Γυμναστήριο της Άνοιξης.

 

Η ομάδα προπονητών του Α.Σ. Δροσιάς «Νίκη» απαρτίζεται από καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με υπεύθυνο στο ποδόσφαιρο τα Μανώλη Ζορμπά, πρώην ποδοσφαιριστή της πρώτης ομάδας. Επίσης, συνεχίζεται και φέτος η συνεργασία με την ΑΕΚ.Οι ομάδες του Α.Σ. Δροσιάς «Νίκη» χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΟ και της ΕΠΣΑΝΑ για το ποδόσφαιρο, και της ΕΣΚΑ για το μπάσκετ.


Πληροφορίες (Εγγραφές – Πρόγραμμα προπονήσεων κ.λπ.)

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιάννης Μπέτσης  6983524635

Μανώλης Ζορμπάς 6945597348

Γιώργος Πανδής 6944545279

facebook: https://www.facebook.com/asdrosiasniki/

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναγιώτης Ψύλλας  6976561355

 

ΤΕΝΙΣ

Δώρα Δημητρού  6936735976
url: http://tennis.drosia.gr/

 

ΣΤΙΒΟΣ

Ιωσήφ Νικολαΐδης 6978615325


Τελευταία ανανέωση ( 10.02.14 )
 
Advertisement