ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από το Δήμο μας.






Ψάχνετε φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης;

Παραγγείλτε πετρέλαιο θέρμανσης στην καλύτερη τιμή και με την εγγύηση της Shell!

Πετρέλαιο θέρμανσης MrOil Advertisement

Κομποστοποίηση οικιακών απορριμάτων Εκτύπωση E-mail
29.04.09

Πρόγραμμα κομποστοποίησης οικιακών απορριμάτων

 

Ο Δήμος Δροσιάς αποφάσισε να ξεκινήσει ακόμη μια πρωτοποριακή κίνηση με οικολογικό χαρακτήρα στην περιοχή μας. Αποφάσισε λοιπόν να προμηθευτεί και να μοιράσει δωρεάν σε σπίτια της Δροσιάς κάδους κομποστοποίησης οικιακών απορριμάτων και φύλλων/κλαδιών από κήπους.

 



ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ

Ο Δήμος Δροσιάς αποφάσισε την προμήθεια ενός - αρχικά - μικρού αριθμού κάδων και τη διανομή τους σε νοικοκυριά της περιοχής εντελώς δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι αυτά θα τους χρησιμοποιήσουν για να Κάδος κομποστοποίησηςμειώσουν τον όγκο των οικιακών απορριμμάτων τους. Μετά την παρέλευση ενός έτους, θα γίνει έλεγχος των κάδων και της αποτελεσματικότητάς τους και αν η χρήση τους αποδειχθεί αποτελεσματική, θα γίνει προμήθεια επιπλέον κάδων για να προμηθευτούν και άλλα νοικοκυριά που έχουν τη δυνατότητα να τους χρησιμοποιήσουν.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Με ένα τηλεφώνημα ή Email στο Δήμο μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα των πολιτών που ενδιαφέρονται να λάβουν έναν δωρεάν κάδο κομποστοποίησης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ζείτε στη Δροσιά και να διαθέτετε ιδιόχρηστο κήπο (για τις πολυκατοικίες απαιτείται έγκυρη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των ιδιοκτητών).
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα ληφθούν υπ’όψη κριτήρια που θα έχουν να κάνουν με τον αριθμό των μελών της οικογένειας και την επιφάνεια του κήπου. Τα νοικοκυριά που δεν θα παραλάβουν κάδο άμεσα (με την πρώτη εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος) θα έχουν προτεραιότητα στη δεύτερη φάση του προγράμματος.

Τελευταία ανανέωση ( 25.09.09 )
 
Advertisement