ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από το Δήμο μας.


Ψάχνετε φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης;

Παραγγείλτε πετρέλαιο θέρμανσης στην καλύτερη τιμή και με την εγγύηση της Shell!

Πετρέλαιο θέρμανσης MrOil Advertisement

Οριστική λύση στην αντιμετώπιση υγρασίας Εκτύπωση E-mail
16.03.12
Τα προβλήματα υγρασίας ταλαιπωρούν πολλούς ιδιοκτήτες στην περιοχή των Βορείων Προαστίων. Συχνά παρουσιάζονται προβλήματα θερμομόνωσης στους τοίχους, προβλήματα υγρομόνωσης στην ταράτσα ή την κεραμοσκεπή. Μονώσεις, στεγανοποιήσεις, θερμομονώσεις στη Δροσιά.

Υγρασία στο ταβάνι από την ταράτσα; Η αντιμετώπιση είναι αποτελεσματική μόνο με ορθή διάγνωση.

Πρόβλημα κάτω από στεγανωτικό, σε στεγάνωση οροφής σε πολυκατοικία στη Δροσιά.

 

μόνωση ταράτσας Δροσιά

 

Μελετήστε το χώρο και ρωτήστε για την πιο συμφέρουσα λύση στεγανοποίησης ταράτσας. Υπάρχουν πλέον σύγχρονες τεχνικές με δοκιμασμένα, άριστης ποιότητας υλικά με τα οποία εγγυάται πλήρως την μακροβιότητα της μόνωσης.

 

Υπάρχει η λύση για τον προσδιορισμό αιτίας συμπτωμάτων υγρασίας με τη χρήση θερμοκάμερας. Προσδιορίζονται τα αίτια των συμπτωμάτων υγρασίας που σας ταλαιπωρούν, με τη μέθοδο της θερμογραφίας σε συνδυασμό με υπέρηχους. Η επιθεώρηση γίνεται από πιστοποιημένους επιθεωρητές, ενεργειακούς μηχανολόγους. Για περισσότερες πληροφορίες για θερμογραφία κατοικίας του εσωτερικού και του εξωτερικού του κτηρίου, του ηλεκτρολογικού πίνακα και του μηχανοστασίου, επισκεφτείτε τη σελίδα της INVITRO .

 

μονώσεις κεραμοσκεπής Δροσιά

Η ΕΜΑ ΜΟΝΩΣΕΙΣ είναι μία εταιρία που εξειδικεύεται στην εφαρμογή μονώσεων, στεγανοποιήσεων και θερμομονώσεων. Το συνεργείο της ΕΜΑ διαθέτει τα μέσα και την τεχνογνωσία για να προσφέρει τη βέλτιστη λύση ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα υγρασίας. Για το λόγο αυτό η ΕΜΑ εκδίδει γραπτή εγγύηση 15 ετών σε όλα τα έργα μόνωσης.

 

Για πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα: www.emamonoseis.gr
ή τηλεφωνήστε: 210-5140031, 697-7370054

Τελευταία ανανέωση ( 13.11.15 )
 
Advertisement