ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Ψάχνετε φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης;

Παραγγείλτε πετρέλαιο θέρμανσης στην καλύτερη τιμή και με την εγγύηση της Shell!

Πετρέλαιο θέρμανσης MrOil Advertisement

Το τζάκι σας χρειαζεται καθαρισμό καμινάδας; Εκτύπωση E-mail
23.01.12
Σχεδόν όλοι έχουμε στο σπίτι μας τζάκι. Ειδικά στη Δροσιά, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο και τις γύρω περιοχές Άνοιξη, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα καίει ασταμάτητα όλο τον χειμώνα. Η καμινάδα του τζακιού μας όμως μήπως χρειάζεται καθαρισμό;

Ο καθαρισμός της καμινάδας των τζακιών πρέπει να γίνεται χωρίς τη χρήση χημικών, με ειδικό εξοπλισμό και εγγυημένα αποτελέσματα. Με ειδικά μηχανήματα και βούρτσες καθαρισμού καμινάδας για τζάκια, η καμινάδα σας καθαρίζεται από την καπνιά, ώστε να είναι ασφαλέστερη και να έχει καλύτερη απόδοση.
Ο καθαρισμός του τζακιού & της καμινάδας σας, μπορεί να γίνει χωρίς να λερωθεί ο χώρος σας.

 

Καθαρισμός καμινάδας Δροσιά, Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα

 

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός του τζακιού

Τα τοιχώματα της καμινάδας πιάνουν καπνιά κατά τη διάρκεια της καύσης και αυτό είναι ένα ιδιαιτέρως εύφλεκτο υλικό. Μάλιστα, η καύση κατάλληλων ξύλων και το ψήσιμο στο τζάκι, επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την καμινάδα σας.

 

Είτε πρόκειται για ενεργειακό είτε για συμβατικό, πρέπει να πραγματοποιείται καθαρισμός καμινάδας τζακιού μια φορά το χρόνο αν η κατανάλωση των ξύλων είναι μεγαλύτερη από ένα τόνο στο διάστημα αυτό. Έτσι αποφεύγουμε τον κίνδυνο ανεπιθύμητης μυρωδιάς, μαυρίσματος τοίχων αλλά και πιθανή ανάφλεξη της καπνιάς (κρεόζωτο) η οποία μπορεί να καταστρέψει το τζάκι ή την καμινάδα.

 

Καθαρισμός τζακιού Δροσιά, Διόνυσος, Άνοιξη, Άγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα Καθαρισμός καμινάδας Δροσιά, Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα

Πως γίνεται ο καθαρισμός της καμινάδας

Ο καθαρισμός του τζακιού και της καμινάδας μπορεί να γίνει είτε από κάτω, μέσα από το σπίτι, είτε από την καμινάδα. Χρησιμοποιούνται ειδικά επαγγελματικά μηχανήματα, αφού πρώτα σκεπαστεί αεροστεγώς το τζάκι σας, ώστε να μην λερωθεί τίποτα στο χώρο σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέθοδος που να καθαρίζει την καμινάδα σε όλο της το μήκος, ακόμα και στης γωνίες.

 

Η εταιρεία Αποστολίδης Παναγιώτης αναλαμβάνει καθαρισμούς τζακιών και καμινάδων στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει υπεύθυνα τον καθαρισμό καμινάδων τζακιού.

Για πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα: www.apostolidis-tzakia.gr/katharismos-kaminadas
ή τηλεφωνήστε: 210-6216466, 6944-144477

Τελευταία ανανέωση ( 13.11.15 )
 
Advertisement