ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Ψάχνετε φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης;

Παραγγείλτε πετρέλαιο θέρμανσης στην καλύτερη τιμή και με την εγγύηση της Shell!

Πετρέλαιο θέρμανσης MrOil Advertisement

Εκπαίδευση φοιτητών στις τεχνολογίες Εκτύπωση E-mail
06.08.08
Εκπαίδευση φοιτητών για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στις τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνίας. (ΤΠΕ)   

 

Γενική περιγραφή έργου  

Αφορά την εκπαίδευση και πιστοποίηση για την εξοικείωση στις Τεχνολογίες Πληροφορίας και επικοινωνίας σε βασικό ,προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο των φοιτητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας (AEITEI) με τις εισαγωγικές εξετάσεις σε εθνικό επίπεδο τα έτη 2005-2006-2007. Η δράση συγχρηματοδοτείται κατά 20% από εθνικούς πόρους και κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας

 

Ωφελούμενοι της επιχορήγησης
Κατηγορίας Α: φοιτητές που εισήχθησαν και εγγράφηκαν με τις εισαγωγικές εξετάσεις σε εθνικό επίπεδο των ετών 2005 - 2006 και 2007 στα αντίστοιχα τμήματα ή σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.
Κατηγορίας Β: φοιτητές για το σύνολο των πρωτοετών φοιτητών των ετών2005-2006 και 2007 που εμπίπτουν στην ειδική κατηγορία "Πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες" και έχουν εγγραφεί σε τμήματα ή σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.

 

ImageΠρογράμματα Εκπαίδευσης
Τα προγράμματα που προσφέρονται είναι τα εξής:
  • MS OFFICE START (windows-word-excel-power point-internet-access)
  • MS OFFICE  EXPERT (word-excel-power point-access)
  • AUTOCAD
  • PHOTOSHOP
  • WEB DESIGN
 Η εκπαίδευση θα διαρκεί τουλάχιστον 40 ώρες για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με διαλέξεις – εργαστήρια και θα συνοδεύεται απαραίτητα από πιστοποίηση που θα χορηγείται από τον Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ACTA. Το ύψος της επιχορήγησης ανέρχεται στο 90% της δαπάνης με μέγιστο ποσό 600€ για τους δικαιούχους φοιτητές της κατηγορίας Α και 1200€ για τους δικαιούχους φοιτητές της κατηγορίας ΒΟι φοιτητές καταβάλλουν μόνο τη δική τους  συμμετοχή στον φορέα εκπαίδευσης (10%)

 

Για περισσότερες πληροφορίες 
Κος Θρακιώτης: τηλ 210 8143049 ή 6972241172

 

ImageImage

ImageImageImage 

Τελευταία ανανέωση ( 06.08.08 )
 
Advertisement