ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από το Δήμο μας.






Ψάχνετε φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης;

Παραγγείλτε πετρέλαιο θέρμανσης στην καλύτερη τιμή και με την εγγύηση της Shell!

Πετρέλαιο θέρμανσης MrOil Advertisement

Πληροφορίες
Ανακύκλωση Υλικών Συσκευασίας Εκτύπωση E-mail
27.02.08


μπλε κάδοι ανακύκλωσηςΟ Δήμος Δροσιάς ξεκίνησε το πρόγραμμα "Ανακύκλωση Υλικών Συσκευασίας" (αλουμίνιο, χαρτί, σίδερο, γυαλί, πλαστικό) σε συνεργασία με την "Ελληνική εταιρία αξιοποίησης ανακύκλωσης".

Οι μπλε κάδοι έχουν ήδη τοποθετηθεί σε όλη την έκταση του δήμου. Στους κάδους αυτούς εναποτίθεται κάθε είδος ανακυκλώσιμου υλικού εκτός από τα ειδικά απορρίμματα (μπάζα, παλιά έπιπλα κλπ).

Τα ανακυκλώσιμα υλικά απορρίπτονται στους κάδους αυτούς χωρίς να είναι σε σακούλες ενώ τα υλικά συσκευασίας π.χ. χαρτοκιβώτια οφείλουν να είναι συμπιεσμένα ώστε να μην καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Οι κάδοι αυτοί προορίζονται μόνο για ανακυκλώσιμα υλικά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απορρίπτονται σε αυτούς κοινά απορρίμματα.

όχημα συλλογής ανακύκλωσηςΟι κάδοι αδειάζουν σε ειδικά οχήματα και τα υλικά οδηγούνται στο κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών όπου διαχωρίζονται και προωθούνται προς ανακύκλωση.

Για την επιτυχία του προγράμματος είναι απαραίτητη η ενεργή συμμετοχή όλων των κατοίκων. Πρέπει λοιπόν να αποδείξουμε ότι μπορούμε με αίσθημα ευθύνης να συμβάλλουμε καθοριστική στην επιτυχία του προγράμματος ανακύκλωσης.

 

Τελευταία ανανέωση ( 04.04.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κομποστοποίηση οικιακών απορριμάτων Εκτύπωση E-mail
29.04.09

Πρόγραμμα κομποστοποίησης οικιακών απορριμάτων

 

Ο Δήμος Δροσιάς αποφάσισε να ξεκινήσει ακόμη μια πρωτοποριακή κίνηση με οικολογικό χαρακτήρα στην περιοχή μας. Αποφάσισε λοιπόν να προμηθευτεί και να μοιράσει δωρεάν σε σπίτια της Δροσιάς κάδους κομποστοποίησης οικιακών απορριμάτων και φύλλων/κλαδιών από κήπους.

 

Τελευταία ανανέωση ( 25.09.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο θεσμός των Τοπικών Συμβουλίων Νέων Εκτύπωση E-mail
01.02.08

 

Με το Ν. 3443/06 καθιερώθηκε ο θεσμός των Τοπικών Συμβουλίων στη χώρα μας και για πρώτη φορά προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου μας στις  30 Μαρτίου 2008.

 

Με τα Τοπικά Συμβούλια Νέων προωθείται η ενασχόληση των νέων 15 – 28 ετών με τα κοινά,  σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας και η εξοικείωση τους με τις αρχές της δημοκρατίας και το αντιπροσωπευτικό σύστημα.

 

Μέσα από αυτό θα μπορούν οι νέοι να εκφράζονται, να εντοπίζουν προβλήματα και γενικότερα να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν και έχουν να κάνουν με την ποιότητα και τον τρόπο ζωής τους. 


Τελευταία ανανέωση ( 04.04.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 12 από 12
Advertisement